Beeovita
Rhena Lastic medium 10cmx5m tan 10 stk
Rhena Lastic medium 10cmx5m tan 10 stk

Rhena Lastic medium 10cmx5m tan 10 stk

Rhena Lastic Medium 10cmx5m hautfarbig 10 Stk

  • 197.78 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -7.91 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 7515894
  • EAN 4052199299075

Beskrivelse

Rhena Lastic Medium 10cmx5m Tan 10 stk

Rhena Lastic Medium er spesialdesignet for funksjonell trening og fysioterapi for å forbedre styrke, fleksibilitet og mobilitet. Størrelsen på 10 cm x 5 m gir god dekning for større muskelgrupper og kroppsområder, mens middels motstand er ideell for middels til avanserte brukere.

Hver pakke inneholder 10 stykker brunfarget Rhena Lastic som er slitesterke og høye kvalitet. Strekkbåndet er laget av naturlig lateks og gir en jevn og jevn motstand gjennom hele bevegelsesområdet, slik at brukerne trygt kan styrke og strekke musklene uten risiko for skade.

Rhena Lastic er allsidig og kan brukes til et bredt spekter av øvelser som tøying, toning og styrking av muskler i armer, skuldre, bryst, rygg, setemuskler og ben. Strekkbåndet kan også brukes i fysioterapi for å hjelpe til med rehabilitering av skader som forstuinger, strekk og postoperativ restitusjon.

Rhena Lastic er enkel å bruke og vedlikeholde. Den kan enkelt vikles rundt hendene, føttene eller kroppsdelen, og den sklisikre teksturen sikrer et sikkert grep under trening. Når det ikke er i bruk, kan stretchbåndet enkelt oppbevares i en kompakt plass eller reiseveske, noe som gjør det til en praktisk treningskamerat uansett hvor du går.

Opplev fordelene med Rhena Lastic Medium 10cmx5m Tan 10 stk, og oppnå treningsmålene dine med selvtillit og letthet. Gjør det til en del av treningsrutinen din i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice