Beeovita
Rhena Lastic medium 8cmx5m tan 10 stk
Rhena Lastic medium 8cmx5m tan 10 stk

Rhena Lastic medium 8cmx5m tan 10 stk

Rhena Lastic Medium 8cmx5m hautfarbig 10 Stk

  • 160.58 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -6.42 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 7515888
  • EAN 4052199299051

Beskrivelse

Få Rhena Lastic Medium Bandasje for effektiv smertelindring og helbredelse

Når du har å gjøre med smerter, belastninger eller forstuinger, kan det å ha en pålitelig bandasje utgjøre hele forskjellen. Rhena Lastic Medium Bandage er en fleksibel og slitesterk løsning som tilpasser seg dine behov og gir effektiv kompresjon og støtte. Med en størrelse på 8cmx5m og en nøytral brunfarge er disse 10 delene perfekte for personlig eller profesjonell bruk, enten du er en idrettsutøver, en terapeut eller en førstehjelper.

Funksjoner og fordeler med Rhena Lastisk Medium Bandasje

  • Elastisk materiale av høy kvalitet som tilpasser seg kroppens konturer
  • Middels spenning for moderat kompresjon og stabilisering
  • Langvarig og gjenbrukbar
  • Lateksfri og hypoallergen
  • Enkel å bruke og tilpasse basert på dine behov
  • Utmerket for behandling av forstuinger, strekk, hevelse, leddsmerter og andre skader

Enten du har å gjøre med en nylig skade eller en kronisk tilstand, er Rhena Lastic Medium Bandage utviklet for å hjelpe deg å komme deg raskere, redusere smerte og hevelse og forbedre bevegelsesområdet ditt. Det elastiske materialet er sterkt nok til å gi tilstrekkelig støtte, men også pustende og behagelig å ha på seg i lengre perioder. Med sin slitesterke konstruksjon kan du vaske og gjenbruke den flere ganger, noe som sparer deg penger i det lange løp.

Slik bruker du Rhena Lastic Medium Bandage

Rhena Lastic Medium Bandage er enkel å påføre og justere basert på dine behov. Bare pakk den rundt det berørte området, pass på at den er tettsittende, men ikke for stram, og bruk klips eller tape for å feste den på plass. Du kan også bruke den som et baselag og legge til andre bandasjer eller omslag på toppen for bedre støtte eller kompresjon. Når du er ferdig, kan du vaske den for hånd med mild såpe og vann, og la den lufttørke. Unngå å bruke blekemiddel eller tøymykner, da de kan skade materialet.

Bestill din Rhena Lastic Medium Bandage i dag

Hvis du leter etter en pålitelig og rimelig bandasje som kan hjelpe deg håndtere smerte og helbrede raskere, Rhena Lastic Medium Bandage er et utmerket valg. Med sin fleksible og holdbare design kan du bruke den til et bredt spekter av skader og forhold, uten å gå på kompromiss med komfort eller effektivitet. Bestill din i dag og opplev forskjellen den kan gjøre.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice