Beeovita
Chicco pacifier holder POCKET FRIENDS Girl 0m +
Chicco pacifier holder POCKET FRIENDS Girl 0m +

Chicco pacifier holder POCKET FRIENDS Girl 0m +

Chicco Schnullerhalter POCKET FRIENDS Girl 0m+

  • 35.00 USD

Utbeholdning
Cat. S
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: ARTSANA SUISSE SA
  • Varenummer: 7517344
  • EAN 8058664072415

Beskrivelse

Chicco smokkholder POCKET FRIENDS Jente 0m +

Chicco-smokkeholderen POCKET FRIENDS Girl 0m + er et stilig og praktisk tilbehør for å holde babyens smokk ren og lett tilgjengelig. Smokkholderen festes til babyens klær eller barnevogn, og sikrer at du alltid vet hvor smokken er når den lille trenger den.

Holderen har et bedårende dyredesign med myke farger og en jentete touch, noe som gjør den perfekt for babyjenter. POCKET FRIENDS-kolleksjonen inneholder forskjellige dyrekarakterer, inkludert en enhjørning, kanin og bjørn, for å passe babyens personlighet.

Chicco smokkholderen POCKET FRIENDS Girl 0m + er enkel å bruke. Bare fest smokken til stroppen, og fest deretter holderen på babyens klær eller barnevogn. Den slitesterke stroppen holder smokken på plass og forhindrer at den blir borte eller skitten.

Denne smokkholderen passer for babyer fra 0 måneder og oppover. Det er både BPA-fritt og ftalatfritt, noe som sikrer at babyens helse og sikkerhet alltid er beskyttet. Holderen er også enkel å rengjøre – tørk den av med en fuktig klut.

Samlet sett er Chicco-smokkeholderen POCKET FRIENDS Girl 0m + et must-ha-tilbehør for alle foreldre. Det er praktisk, stilig og trygt. Med sitt søte dyredesign vil det garantert bli babyens favoritttilbehør.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice