Beeovita
miss fenjal Body Wash Floral Fantasy 200 ml
miss fenjal Body Wash Floral Fantasy 200 ml

miss fenjal Body Wash Floral Fantasy 200 ml

miss fenjal Verwöhndusche Floral Fantasy 200 ml

  • 14.30 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør FIT GMBH
  • Varenummer: 7492012
  • EAN 4013162022489

Beskrivelse

Miss Fenjal Body Wash Floral Fantasy 200ml

Unn deg en luksuriøs dusjopplevelse med Miss Fenjal Body Wash Floral Fantasy. Denne førsteklasses kroppsvasken er omhyggelig laget med naturlige blomsterekstrakter, som etterlater huden din næret og vakkert duftende.

Skjem bort huden din med den delikate og feminine duften av Floral Fantasy, som kombinerer toner av myke blomster, varm vanilje , og musk. Formelen er skånsom og passer for alle hudtyper, noe som gjør den til det perfekte valget for de med sensitiv hud eller allergier.

Den rike og kremete teksturen til Miss Fenjal Body Wash skaper et luksuriøst skum som renser og fukter huden, slik at den føles silkemyk og oppfrisket. Den skånsomme pH-balanserende formelen sørger for at huden din etterlates energi med en naturlig glød.

Miss Fenjals signaturkroppspleieprodukter er kjent over hele verden for sine luksuriøse teksturer og himmelske dufter. Det sveitsisk-baserte merket har vært et pålitelig valg for kvinner i over fem tiår, og denne Body Wash Floral Fantasy er intet unntak.

Opplev den overbærende luksusen til Miss Fenjal Body Wash Floral Fantasy. Gi deg selv eller noen spesiell gave med en velnært, vakkert duftende hud.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice