Beeovita

Oshadhi blossom water Holy flower Fl 200 ml

Oshadhi Blütenwasser Heiligenblume Fl 200 ml

  • 56.15 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør USHA S A R L
  • Varenummer: 7468284
  • EAN 4250194512193

Beskrivelse

Oshadhi Blossom Water Holy Flower Flaske 200 ml

Opplev den fantastiske duften av denne naturlige Oshadhi Blossom Water Holy Flower Bottle. Det hellige blomsterblomstvannet utvinnes gjennom forsiktig dampdestillasjon av friske blomster. Dette produktet kommer i en 200 ml flaske som er perfekt for å ha med deg uansett hvor du går. Det hellige blomsterblomstvannet har mange bruksområder, inkludert til aromaterapi, som parfyme, romspray eller i skjønnhetsbehandlinger.

Dette produktet er laget med naturlige ingredienser og inneholder ingen syntetiske dufter eller tilsetningsstoffer. Det hellige blomstervannet regnes for å være hellig og er kjent for sine beroligende og beroligende egenskaper.

Oshadhi Blossom Water Holy Flower Bottle 200 ml er perfekt for folk som ønsker å oppleve fordelene med naturlige produkter. Flasken er enkel å bruke med en enkel spraydyse som sikrer at du kan bruke den praktisk uten å skade miljøet. Sprayen er også skånsom mot huden, noe som gjør den til et utmerket valg for personer med sensitiv hud.

Dette produktet er vegansk og grusomhetsfritt. Den er også egnet for personer med forskjellige hudtyper, inkludert de med fet eller tørr hud.

Kjøp Oshadhi Blossom Water Holy Flower Bottle 200 ml i dag og nyt fordelene med dette naturlige produktet. Du vil oppleve den fantastiske duften og de beroligende egenskapene til dette hellige blomstervannet hvor enn du måtte ønske.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice