Beeovita

Nicole Diem reading glasses 3.50dpt Julia BB olive

Nicole Diem Lesebrille 3.50dpt Julia BB olive

  • 35.21 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 11.21 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Nicole Diem Lesebriller 3.50DPT Julia BB Olive

Opplever du problemer med å lese med liten skrift? Nicole Diem Lesebriller 3.50DPT Julia BB Olive er her for å hjelpe deg. Disse høykvalitets lesebrillene er designet for å gi deg et klart og skarpt syn, slik at du enkelt kan lese bøker, magasiner og aviser.

Design og komfort

Nicole Diem Lesebriller 3.50DPT Julia BB Olive har en slank og stilig design som vil utfylle ethvert antrekk. Innfatningene er laget av slitesterke materialer som er bygget for å vare, noe som sikrer at investeringen din vil vare i mange år framover.

Disse lesebrillene er også utrolig behagelige å ha på seg. Brillene er lette og forhindrer belastning eller press på nesen, ørene og tinningene. De myke neseputene gir en behagelig passform, slik at du kan bruke dem i lengre perioder uten ubehag eller irritasjon.

Linser av høy kvalitet

Nicole Diem-lesebriller 3,50DPT Julia BB Olive har linser av førsteklasses kvalitet som er designet for å gi deg et nøyaktig og klart syn. Linsene er laget av materialer av topp kvalitet, noe som sikrer at de er ripebestandige og tåler daglig slitasje.

Lesebrillene inkluderer også antireflekterende (AR) belegg, som bidrar til å redusere gjenskinn og forhindrer blending. refleksjoner og gi en tydelig og behagelig leseopplevelse. Linsene er også designet for å filtrere blått lys, og reduserer digital øyebelastning.

Flere styrker og farger

Nicole Diem-lesebrillene 3.50DPT Julia BB Olive er tilgjengelig i flere styrker for å møte dine lesebehov. Enten resepten din er mild eller alvorlig, er disse lesebrillene tilgjengelige i styrker fra +1,00 til +4,00 dioptrier.

Dessverre kommer disse lesebrillene i forskjellige farger, slik at du kan velge en som matcher stilen din og personlighet. Du kan velge mellom klassisk svart, elegant brun, trendy grå, elegant marineblå og mange flere.

Konklusjon

Nicole Diem-lesebrillene 3.50DPT Julia BB Olive er et utmerket valg for alle som trenger lesebriller. De er stilige, komfortable og har linser av høy kvalitet som gir nøyaktig og klart syn. Med sine forskjellige farger og styrker kan du finne et par som passer dine unike behov og preferanser.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice