Beeovita
Furterer Okara Silver Shampoo 200 ml
Furterer Okara Silver Shampoo 200 ml

Furterer Okara Silver Shampoo 200 ml

Furterer Okara Silver Shampoo 200 ml

  • 43.17 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 13.75 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Furterer Okara Silver Shampoo 200 ml

Oppdag det perfekte hårpleieproduktet for blondt, hvitt og grått hår med den innovative Furterer Okara Silver Shampoo. Denne eksklusive formelen renser håret skånsomt samtidig som det beskytter det mot skadelige miljøfaktorer, og etterlater håret strålende og oppfrisket.

Fordeler:

  • Nøytraliserer uønskede gultoner
  • Forbedrer naturlige høydepunkter og glans
  • Gjør håret mykt og silkeaktig
  • Beskytter håret mot skadelige miljøfaktorer

Ingredienser:

Formulert med naturlige ingredienser inkludert Okara-ekstrakt, fremmer denne sjampoen optimal hårhelse samtidig som den forbedrer farge og glans. I tillegg inneholder denne sjampoen vitamin B5, kjent for sine beskyttende egenskaper, for å forsvare seg mot miljøbelastninger som kan skade håret.

Hvordan bruke:

Påføres i vått hår, skum og masser. Skyll grundig og gjenta om nødvendig. For optimale resultater, følg med Furterer Okara Silver Conditioner.

Kundeanmeldelser:

“Jeg elsker å bruke denne sjampoen, siden den virkelig får det blonde håret mitt til å glitre og skinne. Det er også flott at det ikke inneholder noen sterke kjemikalier som kan skade håret mitt.» - Sarah

“Etter å ha prøvd så mange forskjellige sølvsjampoer, kan jeg si at dette er den desidert beste jeg noen gang har brukt. Den er skånsom mot håret mitt og etterlater det silkemykt og glatt.» - John

Opplev det ultimate innen hårpleie med Furterer Okara Silver Shampoo – et must-ha-produkt for alle som leter etter en skånsom, effektiv løsning for å beskytte og fremheve det blonde, hvite eller grå håret.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice