Beeovita

Nicole Diem reading glasses 3.00dpt Romeo BB light gray

Nicole Diem Lesebrille 3.00dpt Romeo BB hellgrau

  • 37.44 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 11.92 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Nicole Diem-lesebrillene 3.00dpt Romeo BB lysegrå er det ultimate tilbehøret for de som leter etter funksjonalitet og stil i brillene. Disse brillene har en klassisk innfatning i Romeo-stil i en elegant lysegrå farge som gir et snev av raffinement til ethvert antrekk.

Med en dioptristyrke på +3,00 er disse lesebrillene ideelle for alle som trenger litt ekstra visuell assistanse når de leser liten skrift eller fokuserer på dataskjermer. Linsene er laget av materialer av høy kvalitet som er ripebestandige og gir klart syn uten forvrengning eller gjenskinn.

Den lette innfatningen er designet med komfort i tankene og sitter tett på nesen din med justerbare neseputer som kan tilpasses for å passe ansiktet ditt perfekt. Stingene har et fleksibelt hengsel som sikrer at brillene sitter sikkert uten å skli eller falle av. I tillegg sikrer stanglengden på 135 mm optimal dekning for enhver ansiktsform.

Lesebrillene Nicole Diem Romeo BB kommer med en hendig bæreveske som beskytter brillene dine mot riper, støv og annen hverdagsslitasje. Vesken er lett å bære, slik at du kan ha lesebrillene lett tilgjengelig uansett hvor du går.

Bestill et par Nicole Diem-lesebriller 3.00dpt Romeo BB lysegrå i dag og opplev den perfekte blandingen av holdbarhet, stil og komfort for alle dine lesebehov. Disse brillene er et must for alle som ønsker å lese uten visuell belastning eller ubehag.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice