Beeovita
Nuxe krem ​​soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml
Nuxe krem ​​soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml

Nuxe krem ​​soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml

Nuxe Crème Soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml

  • 54.29 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 7463507
  • EAN 3264680015847

Beskrivelse

Nuxe Cream Soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml

Innledning

Nuxe Cream Soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml er et innovativt hudpleieprodukt som er perfekt for de som ønsker å oppnå jevn, strålende og ungdommelig hud. Den er forsterket med naturlige aktive ingredienser som er vitenskapelig bevist for å forbedre tekstur, tone og fasthet i huden.

Produktbeskrivelse

Denne eksepsjonelle kremen er designet for å gi næring og fukt til huden, samtidig som den minimerer forekomsten av rynker, fine linjer og aldersflekker. I motsetning til andre hudpleieprodukter som bare adresserer en enkelt hudproblem, er Nuxe Cream Soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml formulert for å imøtekomme flere hudproblemer samtidig.

Kremen inneholder en kraftig blanding av aktive ingredienser, inkludert hyaluronsyre, plantebasert glyserin og macadamiaolje, som jobber sammen for å gi intens fuktighet, fylle huden og gjenopprette dens naturlige utstråling. I tillegg har den et unikt antialdringskompleks som består av naturlige celler og hyaluronsyre som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og aldersflekker.

Enten du har tørr, sensitiv eller moden hud, passer denne luksuriøse kremen for alle hudtyper. Dens ikke-fettete, lette tekstur gjør at den lett absorberes inn i huden, slik at huden din føles myk, glatt og fuktet hele dagen. Den er også dermatologisk testet og fri for parabener, mineraloljer og syntetiske dufter, noe som gjør den til et perfekt valg for de som verdsetter naturlige hudpleieprodukter.

Hvordan bruke

  1. Rens og toner ansiktet før du påfører kremen.
  2. Ta en liten mengde krem ​​og varm den mellom fingertuppene.
  3. Påfør kremen på ansiktet og halsen, og masser den forsiktig inn med oppover.
  4. Bruk den morgen og kveld som en del av din vanlige hudpleierutine.

Konklusjon

Nuxe Cream Soyeuse Multi Correct (PS) 40 ml er et must-ha-produkt for de som seriøst tar vare på huden sin. Dens kraftige blanding av aktive ingredienser, kombinert med dens luksuriøse tekstur, gjør den til et perfekt valg for å oppnå feilfri, strålende og ungdommelig hud. Legg det til hudpleieregimet ditt i dag, og opplev transformasjonsfordelene selv!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice