Beeovita
Nuxe Merveillance Expert cream (re) 50 ml
Nuxe Merveillance Expert cream (re) 50 ml

Nuxe Merveillance Expert cream (re) 50 ml

Nuxe Merveillance Expert Crème (re) 50 ml

  • 76.02 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 7463186
  • EAN 3264680015083

Beskrivelse

Nuxe Merveillance Expert Cream (RE) 50 ml

Nuxe Merveillance Expert Cream er en høyytelses anti-aldringskrem designet for å oppstramme og løfte huden, redusere forekomsten av rynker og fine linjer, og forbedre hudens elastisitet. Denne luksuriøse hudpleiekremen er perfekt for modne hudtyper som krever mer avanserte hudpleieløsninger.

Nøkkelfordeler

  • Støtter hudens fasthet og forbedrer elastisiteten for et mer ungdommelig utseende
  • Glattere og mykere hudtekstur
  • Minsker forekomsten av rynker og fine linjer
  • Hypoallergen formel som er fri for parabener, konserveringsmidler og mineralolje

Ingredienser

Nuxe Merveillance Expert Cream inneholder en kombinasjon av naturlige ingredienser som jobber sammen for å stramme, løfte og jevne ut huden. En av nøkkelingrediensene er Daylily Oléoactif™, et naturlig planteekstrakt som retter seg mot hudfibre som er ansvarlige for slapphet og tap av fasthet. Denne ingrediensen er klinisk bevist å forbedre hudens fasthet og elastisitet med opptil 32 %.

Andre aktive ingredienser inkluderer hyaluronsyre, som hjelper til med å fukte og fylle huden, og mangostan, et antioksidantrikt fruktekstrakt som beskytter huden mot miljøskader og fremmer sunn hudcellefornyelse.

Hvordan bruke

Nuxe Merveillance Expert Cream bør brukes daglig, morgen og kveld, på renset hud. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt og hals, masser forsiktig i sirkulære bevegelser til den er helt absorbert. Unngå kontakt med øynene.

Sikkerhetstiltak

Dette produktet er kun til ekstern bruk. Ved kontakt med øynene, skyll dem umiddelbart med vann. Hvis irritasjon oppstår, avbryt bruken og oppsøk lege om nødvendig.

Samlet sett er Nuxe Merveillance Expert Cream en luksuriøs og effektiv anti-aldringskrem som retter seg mot nøkkeltegn på aldring, slik at huden ser og føles synlig ut. fastere, jevnere og mer ungdommelig.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice