Beeovita

Lakshmi massage oil Vata Fl 500 ml

Lakshmi Massageöl Vata Fl 500 ml

  • 45.09 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: JAQUET SA
  • Varenummer: 7435273
  • EAN

Beskrivelse

Lakshmi Massasjeolje Vata Fl 500 ml

Unn deg en luksuriøs massasjeopplevelse med Lakshmi Massasjeolje Vata Fl 500 ml. Denne massasjeoljen av førsteklasses kvalitet er spesialdesignet for å balansere Vata dosha i kroppen din, og fremme generell helse og velvære. Laget med en blanding av naturlige oljer og ayurvediske urter, gir denne massasjeoljen dyp næring, avslapning og foryngelse for ditt sinn og kropp.

Lakshmi Massasjeolje Vata Fl 500 ml inneholder sesamolje, som er rik i essensielle fettsyrer som bidrar til å gi næring og fukt til huden. Den inneholder også ashwagandha, en ayurvedisk urt som bidrar til å redusere stress, angst og tretthet. Andre nøkkelingredienser inkluderer bala, brahmi og shatavari, som bidrar til å forbedre sirkulasjonen, forbedre mental klarhet og balansere hormoner.

Denne massasjeoljen har en rik, varm og beroligende aroma som bidrar til å berolige sinnet og fremme avslapning. De Vata-balanserende egenskapene til denne oljen gjør den ideell for de som har en Vata dosha-ubalanse eller lider av tørrhet, kulde eller nervøsitet.

Lakshmi Massasjeolje Vata Fl 500 ml kommer i en praktisk og miljøvennlig -vennlig pumpedispenserflaske, som gjør den enkel å bruke og påføre. Hell ganske enkelt en liten mengde i håndflatene, varm den opp ved å gni hendene sammen, og masser den deretter inn i huden i sirkulære bevegelser. Bruk denne oljen for en avslappende helkroppsmassasje etter en lang dag på jobben eller for å gi næring til huden din og fremme generell helse og velvære.

Få en flaske med Lakshmi Massage Oil Vata Fl 500 ml i dag og opplev den helbredende kraften til ayurvediske massasjeoljer!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice