Beeovita

Pronto Regenerating furniture oil cedar scent Fl 250 ml

Pronto Regenerierendes Möbel-öl Zedernduft Fl 250 ml

  • 12.15 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 7419736
  • EAN 5000204549676

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Pronto Regenerating Furniture Oil Cedar Scent Fl 250 ml

Pronto Regenerating Furniture Oil i Cedar Scent FL 250ml er en flerbruksløsning for å gjenopprette glansen og glansen til tremøblene dine. Den er formulert med naturlige oljer, som bidrar til å gi næring til treet og beskytter det mot uttørking, sprekker og falming.

Med sin behagelige sedertruft gir oljen møblene dine en frisk og forfriskende aroma, slik at hjemmet ditt lukter herlig. Den ikke-klebrige og lette formelen gjør det enkelt å trekke inn i treet, uten å etterlate rester eller fett.

Denne Pronto Regenerating Furniture Oil er allsidig og kan brukes på forskjellige typer treoverflater som bord, stoler, skap, dører og mer. Den er ideell for både innendørs og utendørs bruk, derfor egnet for hjemmet, kontoret eller terrassen.

250 ​​ml-flasken har en brukervennlig spraydyse som lar deg påføre en fin oljetåke på møblene dine, noe som sikrer maksimal dekning for optimale resultater. Den er også miljøvennlig, siden flasken er laget av resirkulerbare materialer, noe som gjør den trygg for både møblene og miljøet.

Avslutningsvis er Pronto Regenerating Furniture Oil Cedar Scent FL 250ml et utmerket valg for å opprettholde og forynge utseendet til tremøblene dine. Bestill din i dag og se forvandlingen den bringer til hjemmet ditt!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice