Beeovita

BioSkin Handgelenkbandage M / L with thumb inclusion right

BioSkin Handgelenkbandage M/L mit Daumeneinschluss rechts

  • 150.58 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

BioSkin håndleddsbandasje M/L med tommelinkludering høyre

BioSkin håndleddsbandasje er designet for de som lider av håndleddsskader. Dette produktet er perfekt for personer som har forstuet håndleddet eller har et svakt eller ustabilt håndledd. Den er også ideell for de som lider av karpaltunnelsyndrom eller andre typer håndleddssmerter.

BioSkin håndleddsbandasje er laget av materialer av høy kvalitet som gir støtte og kompresjon til håndleddet. Det pustende og fukttransporterende stoffet sørger for at håndleddet ditt holder seg tørt og komfortabelt hele dagen. Tommelinkluderingsfunksjonen sørger for at tommelen også støttes og stabiliseres på riktig måte under bevegelse.

Håndleddsbandasjen er lett og fleksibel, noe som gir full bevegelsesfrihet i håndleddet og hånden. Den justerbare stroppen lar deg tilpasse kompresjonen og støtten som håndleddet ditt trenger. Bandasjen er enkel å sette på og ta av, og kan også håndvaskes og lufttørkes for enkelt vedlikehold.

BioSkin håndleddsbandasje M/L med tommelinkludering høyre er spesielt designet for en rettighet -handed person med middels til stor håndleddsstørrelse. Det er viktig å måle håndleddet før du kjøper for å sikre at du velger riktig størrelse.

Ikke la håndleddssmerter holde deg tilbake fra dine daglige aktiviteter. BioSkin-håndleddsbandasjen M/L med tommelinkludering høyre vil gi støtten og komforten håndleddet ditt trenger for å komme tilbake til din daglige rutine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice