Beeovita

BioSkin Handgelenkbandage DP3 XL / XXL right

BioSkin Handgelenkbandage DP3 XL/XXL rechts

  • 104.86 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

BioSkin håndleddsbandasje DP3 XL/XXL Høyre

BioSkin Wrist Bandage DP3 XL/XXL Right er en spenne av førsteklasses kvalitet som gir støtte og stabilitet til håndleddet. Denne bøylen er perfekt for personer som lider av håndleddsskader, som forstuinger, strekk eller leddgikt. Laget av BioSkins pustende og lette materiale, gir denne bandasjen maksimal komfort samtidig som den sikrer en tettsittende og sikker passform til håndleddet.

Funksjoner:

  • Gir støtte og stabilitet til håndleddsleddet
  • Hjelper med å lindre smerter og ubehag i håndleddet
  • Justerbare kompresjonsstropper for en tettsittende og sikker passform
  • Lett og pustende materiale for maksimal komfort
  • Passer komfortabelt under klær

Fordeler:

BioSkin Wrist Bandage DP3 er designet for å lindre håndleddssmerter og ubehag, og gir støtte og stabilitet til håndleddsleddet. De justerbare kompresjonsstroppene sikrer en tettsittende og sikker passform til håndleddet, mens det pustende og lette materialet sikrer maksimal komfort. Denne bandasjen er lett å ha på og kan bæres komfortabelt under klærne, noe som gjør den ideell for daglig bruk og sportsaktiviteter.

Størrelse:

BioSkin Wrist Bandage DP3 XL/XXL Right er perfekt for personer med større håndleddsstørrelser. Se størrelsestabellen for å sikre at du velger riktig størrelse for håndleddet ditt.

Konklusjon:

BioSkin håndleddsbandasje DP3 XL/XXL er et must for personer som lider av håndleddsskader eller de som trenger ekstra håndleddsstøtte. Med sine justerbare kompresjonsstropper, lette og pustende materiale og komfortable passform, sikrer denne bandasjen maksimal komfort samtidig som den gir nødvendig støtte og stabilitet til håndleddsleddet. Invester i BioSkin Wrist Bandage DP3 XL/XXL akkurat i dag for et sunnere og smertefritt håndledd.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice