Beeovita

BioSkin Handgelenkbandage DP2 M / L left

BioSkin Handgelenkbandage DP2 M/L links

  • 93.64 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 26.05 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

BioSkin håndleddsbandasje DP2 M/L venstre

BioSkin Wrist Bandage DP2 M/L Left er en håndleddsstøtte av høy kvalitet designet for å gi støtte og kompresjon til håndleddsleddet. Den er spesielt designet for venstre håndledd og er tilgjengelig i en medium-stor størrelse.

Design og funksjoner

BioSkin Wrist Bandage DP2 M/L Left har en unik design som sikrer maksimal støtte og komfort. Bøylen er laget med pustende og slitesterke materialer som gir god fuktighetskontroll. Skinnen har også et hypoallergen fôr som forhindrer hudirritasjon og allergiske reaksjoner.

Støtten har et ryggstag som gir stabilitet til håndleddsleddet samtidig som det gir full bevegelsesfrihet. Staget er laget av aluminium, som er lett og slitesterk. Bandasjen har også justerbare stropper som tillater tilpasset tilpasning og kompresjon. Stroppene kan enkelt justeres med én hånd, noe som gjør det enkelt å ta av og på bøylen.

Fordeler

BioSkin håndleddsbandasje DP2 M/L venstre gir flere fordeler til personer som lider av håndleddsskader eller tilstander. Det gir kompresjon og støtte til håndleddet, noe som bidrar til å redusere smerte og hevelse. Støtten bidrar også til å forbedre håndleddets stabilitet, noe som gjør det lettere å utføre daglige aktiviteter og sport.

Støtten er også ideell for å forebygge skader og beskytte håndleddet under høyrisikoaktiviteter som sport og manuelt arbeid. Aluminiumsstaget gir utmerket støtte til håndleddet samtidig som det tillater fleksibilitet og bevegelse.

Konklusjon

BioSkin Wrist Bandage DP2 M/L Left er en sterkt anbefalt håndleddsstøtte for personer som lider av håndleddsskader eller tilstander. Dens unike design og funksjoner gir utmerket støtte, komfort og beskyttelse til håndleddet. Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller leter etter en forebyggende løsning, er BioSkin Wrist Bandage DP2 M/L Left et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice