Beeovita

BraceID Knee Support M with lateral joint splints

BraceID Kniebandage M mit seitlichen Gelenkschienen

  • 142.54 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

BraceID knestøtte M med laterale leddskinner

Vår BraceID Knee Support M med laterale leddskinner er den perfekte løsningen for de som søker en komfortabel og effektiv knestøtte. Utformet for å gi pålitelig støtte til kneleddet, vår knestøtte er din ideelle partner for både daglig bruk og intense fysiske aktiviteter.

Knestøtten har laterale leddskinner som gir fullstendig medial og lateral støtte til kneet. Skinnene er også designet for å forhindre vridning, noe som er avgjørende for personer som lider av ACL-, PCL-, MCL- eller LCL-skader.

Med sin anatomisk formede design gir knestøtten en utmerket passform samtidig som den tilbyr uovertruffen komfort. Det pustende stoffet sørger for at du holder deg kjølig og tørr, selv under intense treningsøkter. I tillegg lar de justerbare stroppene deg justere knestøttens kompresjon, noe som gir en personlig og komfortabel passform.

Knestøtten vår er ideell for personer som sliter med knesmerter, hevelser, betennelser og leddgikt. Skinnen bidrar til å redusere ubehag ved å dempe trykket fra leddet og stabilisere kneet. Sideleddskinnene gir ekstra støtte og beskyttelse mot ytterligere skader.

Knestøtten er enkel å bruke og praktisk å bære rundt på. Den kan brukes på begge knærne og passer for alle kjønn og aldersgrupper. Med vår BraceID Knee Support M med laterale leddskinner kan du si farvel til knesmerter og skader og hei til en aktiv og sunn livsstil.

Bestill din BraceID Knee Support M med laterale leddskinner nå og opplev den ultimate komforten og støtten til kneleddet ditt!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice