Beeovita

BraceID Wrist Thumb Supporter L right

BraceID Handgelenk-Daumenbandage L rechts

  • 104.86 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 29.18 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

BraceID tommelstøtte for håndledd L Høyre

BraceID Wrist Thumb Supporter L Right er en spesialdesignet enhet av medisinsk kvalitet for å gi eksepsjonell støtte til håndleddet og tommelområdet. Den er perfekt for personer som lider av skader eller tilstander som påvirker håndleddet og tommelregionen. L-formen på denne håndledds- og tommelstøtten sikrer eksepsjonell komfort, støtte og stabilitet under aktiviteter som involverer hånden.

Design og materiale

Denne håndledds- og tommelstøtten L Right er laget av materialer av høy kvalitet som gir maksimal komfort og stabilitet. Den er laget av pustende og hudvennlig stoff for å garantere at den er glatt og behagelig å ha på seg i lengre perioder. I tillegg er den konstruert med en formbar skinne som bidrar til å gi utmerket støtte til håndleddet og tommelen samtidig som den gir fleksibilitet og bevegelsesfrihet.

Funksjoner og fordeler

  • Eksepsjonell støtte: BraceID Wrist Thumb Supporter L Right gir maksimal støtte og stabilitet for håndleddet og tommelområdet.
  • Komfortabel: Det medisinske materialet til denne håndledds- og tommelstøtten er pustende og hudvennlig, og sikrer komfort under langvarig bruk.
  • Fleksibel: Den formbare skinnen til denne håndledd- og tommelstøtten gir bevegelsesfrihet, noe som gjør den perfekt for bruk under aktiviteter som krever håndbevegelse.
  • Tilpasses: BraceID Wrist Thumb Supporter L Høyre er justerbar for å sikre en tilpasset passform som er spesifikk for håndleddet og tommelstørrelsen.
  • Allsidig: Denne håndledds- og tommelstøtten er perfekt for personer som lider av håndledds- og tommelproblemer eller skader, noe som gjør den ideell for daglig bruk eller under sportsaktiviteter.

Konklusjoner

BraceID Wrist Thumb Supporter L Right er perfekt for alle som ønsker å nyte maksimal støtte og stabilitet i håndleddet og tommelområdet. Den er laget av materialer av høy kvalitet av medisinsk kvalitet, og gir maksimal komfort under langvarig bruk. Den formbare skinnen til denne håndledds- og tommelstøtten sikrer at du har fleksibiliteten og bevegelsesfriheten som kreves under aktiviteter som krever håndbevegelse. Få din BraceID Wrist Thumb Supporter L i dag og nyt full støtte fra håndleddet og tommelen med selvtillit!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice