Beeovita

Incidin OxyWipe ready to use surface disinfectant wipe XL 50 pc

Incidin OxyWipe gebrauchsfertiges Flächendesinfektionstuch XL 50

  • 29.82 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 9.49 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør ECOLAB (SCHWEIZ) GMBH
  • Varenummer: 7350252
  • EAN 4028163092096

Beskrivelse

Incidin OxyWipe Bruksklar overflatedesinfeksjonsserviett XL 50 stk.

Hold hjemmet og arbeidsplassene fri for skadelige bakterier og bakterier med Incidin OxyWipe Ready to Use Surface Desinfectant Wipe XL 50 stk. Denne kraftige desinfiserende servietten er designet for å gi effektiv og effektiv rengjøring av overflatene dine, samtidig som den beskytter mot infeksjonsrisiko.

Incidin OxyWipe er en stor desinfiserende serviett som er spesielt utviklet for å effektivt rengjøre og desinfisere overflater raskt og enkelt . Den kraftige formelen er effektiv mot et bredt spekter av mikroorganismer, inkludert bakterier, virus og sopp. Den kan brukes til å desinfisere overflater i medisinske omgivelser, hjem, kontorer og andre rom der infeksjonsforebygging er avgjørende.

XL-størrelsen på Incidin OxyWipe Ready to Use Surface Disinfectant Wipe tilbyr en effektiv måte å rengjøre på. større flater. Den store overflaten reduserer tørketiden, noe som gjør den til et ideelt desinfeksjonsmiddel for større gjenstander som bord, skrivebord, benkeplater og benkeplater.

Denne desinfiserende servietten er lett å bruke, og har en praktisk design som er klar til bruk. bruk og krever ingen ekstra løsninger eller utstyr for rengjøring. Bare ta en kluter, tørk av overflaten og kast den brukte kluteren etter bruk. Formelen er trygg for bruk på de fleste overflater, inkludert plast, metaller og mer.

Incidin OxyWipe Ready to Use Surface Disinfectant Wipe XL 50 stk er et viktig tillegg til rengjøringsarsenalet ditt. Enten du er helsepersonell eller bare ønsker å sikre at hjemmet eller arbeidsområdet ditt er rent og trygt, er denne kraftige desinfiserende servietten den perfekte løsningen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice