Beeovita
3M Nexcare display barn asfaltering av Happy Kids Animals 12 stk
3M Nexcare display barn asfaltering av Happy Kids Animals 12 stk

3M Nexcare display barn asfaltering av Happy Kids Animals 12 stk

3M Nexcare Display Kinderpflaster Happy Kids Animals 12 Stück

  • 76.71 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør 3M SCHWEIZ GMBH
  • Varenummer: 7344783
  • EAN 5902658105579
Beløp i en pakke. 1
Førstehjelpsskrin

Beskrivelse

3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Animals 12 deler

Vi introduserer 3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Animals, en pakke med 12 stykker morsomme og fargerike selvklebende bandasjer som er perfekte for barn. Disse bandasjene kommer i fem forskjellige dyredesign som garantert vil sette et smil på ansiktet til barnet ditt. Designene inkluderer en sjiraff, flodhest, panda, løve og elefant.

Båndene er laget av et mykt, pustende materiale som er skånsomt mot huden. De er også vanntette og vil holde seg på plass selv når de utsettes for vann eller svette. Limet som brukes til disse bandasjene er hypoallergent, noe som gjør det trygt for barn som har sensitiv hud.

3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Animals-pakken er perfekt for foreldre som ønsker å ha en morsom og levende første- hjelpemiddel til barna sine. Den kompakte utformingen av emballasjen gjør den lett å bære rundt i vesken eller bleievesken, noe som gjør den praktisk for bruk på farten.

Ikke bare er disse bandasjene funksjonelle, men de er også lærerike. Dyredesignene kan brukes til å lære barn om forskjellige dyr og deres leveområder. Dette gjør den til et perfekt verktøy for foreldre og lærere å bruke i et læringsmiljø.

Samlet sett er pakken 3M Nexcare Display Children Paving Happy Kids Animals 12 deler et must for foreldre som ønsker å gi sine barn med en morsom og funksjonell førstehjelpsskrin. Med sine lyse og fargerike dyredesign, vil barnet ditt elske å bruke disse bandasjene, og du kan være sikker på at de er trygge og skånsomme mot huden. Bestill nå og legg til litt moro til barnets førstehjelpsskrin!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice