Beeovita
Lacoform Whirlpool fragrance eucalyptus Fl 250 ml
Lacoform Whirlpool fragrance eucalyptus Fl 250 ml

Lacoform Whirlpool fragrance eucalyptus Fl 250 ml

Lacoform Whirlpoolduft Eukalyptus Fl 250 ml

  • 47.13 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: LABULIT AG
  • Varenummer: 7316870
  • EAN 4029156143573

Beskrivelse

Lacoform Whirlpool duft Eucalyptusflaske 250 ml

Opplev den rene essensen av naturen med Lacoform Whirlpool Duft Eucalyptus Bottle 250 ml. Denne kraftige og foryngende duftoljen er designet for å gjenopplive sansene dine og gi en fullstendig avslappende opplevelse i boblebadet ditt. Laget med naturlig eukalyptusolje, hjelper den deg å puste lett mens du føler deg uthvilt, rolig og fokusert.

Lacoform Whirlpool Duft Eucalyptus Bottle 250 ml er usedvanlig enkel å bruke. Bare tilsett noen dråper i boblebadet ditt, og la duftoljen spre seg i vannet. Du kan også bruke den til andre formål, for eksempel i badstuen eller dampdusjen hjemme. Duftoljen kommer i en 250 ml flaske, som er perfekt for vanlig bruk så vel som til gaveformål.

Hos Lacoform er vi stolte av å tilby høykvalitets og langvarige duftoljer som tilfredsstiller dine aromaterapibehov. Våre dufter er ikke-giftige, fri for skadelige kjemikalier og trygge å bruke i boblebad, badstuer eller dampdusjer. I tillegg gir vår eukalyptusblanding en varig aroma som forblir hos deg selv etter badeøkten.

Med Lacoform Whirlpool Duft Eucalyptus Bottle 250 ml kan du skape et fredelig og avslappende miljø som beroliger kroppen og renser sinnet. Duftoljen er ideell for de som ønsker å unnslippe sin daglige rutine og slappe av i en varm og trygg atmosfære.

Bestill din Lacoform Whirlpool Duft Eucalyptus Bottle 250 ml i dag og opplev de helbredende egenskapene til naturlig aromaterapi!

(Merk: HTML-koder brukes kun til formateringsformål og er ikke skrevet i produktbeskrivelsen).

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice