Beeovita

Perfetto HG insecticide concentrate 40 ml

Perfetto HG Insektizid Konzentrat 40 ml

  • 32.23 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Type Konz

Beskrivelse

Perfetto HG Insecticide Concentrate 40 ml

Perfetto HG Insecticide Concentrate 40 ml er en kraftig og effektiv løsning for å eliminere insekter i og rundt hjemmet ditt. Det er et svært konsentrert produkt som kommer i en hendig 40 ml flaske, og er formulert for å drepe et bredt utvalg av skadedyr, inkludert maur, kakerlakker, edderkopper og fluer.

Funksjoner:

  • Langvarig formel: Perfetto HG Insecticide Concentrate er designet for å gi langvarig beskyttelse mot insekter, og gir deg trygghet i at hjemmet ditt er fritt for skadedyr.
  • Enkel å bruke: Konsentratet er enkelt å bruke - bare bland den anbefalte mengden produkt med vann, og spray de berørte områdene. Konsentratet kan brukes med en hvilken som helst standard sprøyte.
  • Trygt for kjæledyr: Perfetto HG Insecticide Concentrate er trygt å bruke rundt kjæledyr, forutsatt at de holdes borte fra de behandlede områdene til løsningen er helt tørr.
  • Effektiv mot et bredt spekter av skadedyr: Insektmidlet er formulert for å drepe et bredt spekter av insekter, inkludert maur, kakerlakker, edderkopper og fluer, noe som gjør det til en allsidig løsning for alle skadedyrproblem.

Fordeler:

  • Eliminerer insekter raskt og effektivt: Perfetto HG Insecticide Concentrate er en kraftig løsning som dreper insekter raskt og effektivt, og gir rask lindring fra skadedyrproblemer.
  • Kostnadseffektivt: Konsentratet er svært konsentrert, noe som gjør det til en rimelig løsning for å drepe insekter i og rundt hjemmet ditt.
  • Lett å oppbevare: 40 ml-flasken er kompakt og enkel å lagre, noe som gjør den til en praktisk løsning når du trenger å behandle små områder eller spesifikke steder rundt hjemmet ditt.

Bruksanvisning:

Før du bruker Perfetto HG insektmiddelkonsentrat, må du lese etikettinstruksjonene nøye. Følgende er de generelle bruksanvisningene:

  1. Mål den anbefalte mengden konsentrat.
  2. Bland konsentratet med vann i det anbefalte forholdet.
  3. Hell løsningen i en sprøyte, og spray de berørte områdene.
  4. Unngå sprøyting i nærheten av mat- og matlagingsområder.
  5. Hold kjæledyr borte fra de behandlede områdene til løsningen er helt tørr.

Perfetto HG Insecticide Concentrate 40 ml er en kraftig og effektiv løsning for å eliminere insekter i og rundt hjemmet ditt. Bestill nå og nyt et skadedyrfritt hjem!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice