Beeovita

Laino stick lèvres Pomme 4 g

Laino stick lèvres pomme 4 g

  • 15.07 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.60 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør BIOLIGO S.A.
  • Varenummer: 7312688
  • EAN 3518646026836

Beskrivelse

Laino Stick Levres Pommes 4g

Laino Stick Levres Pommes 4g er en fuktighetsgivende leppepomade som gir dyp hydrering til leppene dine, og forhindrer at de revner eller blir tørre. Denne leppepomaden har en deilig epleduft som vil la leppene dine lukte godt hele dagen.

Formelen er laget med naturlige ingredienser, inkludert sheasmør, bivoks og søt mandelolje, som gir intens næring og beskyttelse til leppene dine. Disse ingrediensene bidrar også til å gjenopprette den naturlige barrieren til leppene dine, og holder dem sunne og glatte.

Laino Stick Levres Pommes 4g er perfekt for daglig bruk, enten du møter den harde vintervinden, eller den stekende sommersolen. Denne leppepomaden er liten og lett, noe som gjør den lett å ha med seg i vesken eller lommen. Du kan påføre den på nytt så ofte du trenger for å holde leppene dine fuktet og beskyttet hele dagen.

Dette produktet er dermatologisk testet og fritt for parabener, fenoksyetanol og mineraloljer. I tillegg er denne leppepomade ikke testet på dyr, noe som gjør den til et grusomhetsfritt alternativ for bevisste forbrukere.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en nærende og fuktighetsgivende leppepomade som lukter godt og er laget med naturlige ingredienser, er Laino Stick Levres Pommes 4g det perfekte produktet for deg. Bestill nå og opplev fordelene med denne fantastiske leppepomade selv!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice