Beeovita
Tinti bubble red German / French / Italian
Tinti bubble red German / French / Italian

Tinti bubble red German / French / Italian

Tinti Schaumbad rot deutsch/französisch/italienisch

  • 4.55 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør CARLETTO AG
  • Varenummer: 7248938
  • EAN 4030651043053

Beskrivelse

Tinti boblebad rødt - tysk/fransk/italiensk

Tinti boblebad rødt er den perfekte måten å gjøre badetiden morsom og spennende for de små. Dette produktet kommer i en livlig rød farge, og det er laget med naturlige ingredienser for å sikre at det er trygt for bruk av barn. Formelen er spesialdesignet for å lage langvarige bobler som ikke forsvinner raskt, noe som sikrer at barna dine kan nyte badetiden til det fulle.

Funksjoner

  • Vibrerende rød farge
  • Laget med naturlige ingredienser
  • Lager langvarige bobler
  • Trygt for bruk av barn

Fordeler

Fordelene ved å bruke Tinti Bubble Bath Red er mange. Først og fremst bidrar det til å skape en morsom og engasjerende badestund for barna dine. Den røde fargen tilfører vannet et spennende element, og holder de små underholdt lenger. For det andre hjelper den langvarige bobleformelen til å holde vannet boblende og aktivt, og oppmuntrer barna dine til å leke og samhandle med vannet. Til slutt gjør dens naturlige ingredienser det til et trygt og skånsomt produkt for bruk av barn, som sikrer at de holder seg komfortable og glade gjennom hele badetiden.

Hvordan bruke

Slik bruker du Tinti Bubble Bath Red, bare hell litt av produktet i det rennende vannet mens du fyller opp barnets bad. Jo mer av produktet du bruker, jo flere bobler vil du lage. Rør vannet med hånden for å hjelpe til med å spre boblene i badekaret, og se hvordan barnet ditt nyter en morsom badeopplevelse.

Konklusjon

Tinti Bubble Bath Red er et fantastisk produkt som kan legge til et spennende element i ditt barns baderutine. Dens naturlige ingredienser, levende farge og langvarige bobleformel gjør det til et trygt, hyggelig og engasjerende produkt som barna dine garantert vil elske. Prøv den i dag, og se smilene den bringer i ansiktet til den lille.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice