Beeovita

EPI FIX Tennisarmbandage S / M

EPI FIX Tennisarmbandage S/M

  • 64.94 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

EPI FIX tennisarmbånd S / M

Gjør en moteerklæring med det fantastiske EPI FIX-tennisarmbåndet. Dette utsøkte armbåndet er designet for kvinner med en forkjærlighet for utsøkte smykker. Armbåndet er slankt, lett og behagelig å ha på seg, noe som gjør det til det perfekte tilbehøret for enhver anledning.

Funksjoner:

  • Langvarig og holdbar
  • Slank design som passer til alle antrekk
  • Kommer i to størrelser (Small/Medium) for å passe alle håndleddsstørrelser
  • Laget av materialer av høy kvalitet for en utmerket finish

Design:

EPI FIX tennisarmbåndet er laget av materialer av høy kvalitet som garanterer både holdbarhet og klasse. Armbåndet er utformet med presisjon for å komplementere antrekket ditt, uansett arrangement. Armbåndet er tilgjengelig i to størrelser, Small/Medium, for å passe perfekt til håndleddet og gi deg ekstra komfort.

Materiale:

  • EPI FIX tennisarmbåndet er laget av rustfritt stål som ikke går på akkord med holdbarhet og styrke, noe som gjør det langvarig.
  • Armbåndet er belagt med høykvalitets rhodiumbelegg som sikrer at det beholder glansen og fargen, selv etter lang tids bruk.
  • Dette tennisarmbåndet er laget med en robust foldelås som holder armbåndet sikkert på håndleddet, og sikrer at det ikke faller av.

Konklusjon:

EPI FIX Tennis Armbånd tilbyr en moderne og stilig versjon av klassiske tennisarmbånd. Den slanke og innbydende designen passer perfekt til både formelle og uformelle antrekk. Armbåndet er designet for å være langvarig og vil ikke kreve hyppig rengjøring eller utskifting. Foldelåsen sikrer at armbåndet forblir sikkert på håndleddet ditt selv når du deltar i høyintensive aktiviteter. Det er et utmerket alternativ for de som ønsker et stilig og allsidig armbånd som vil vare i mange år framover.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice