Beeovita
Beba Optipro 1 from birth Ds 800 g
Beba Optipro 1 from birth Ds 800 g

Beba Optipro 1 from birth Ds 800 g

Beba Optipro 1 ab Geburt Ds 800 g

  • 56.63 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NESTLE SUISSE S.A.
  • Varenummer: 7212225
  • EAN 7613036204576

Beskrivelse

Beba Optipro 1 fra fødselen Ds 800 g

Beba Optipro 1 fra fødselen Ds 800 g er en førsteklasses morsmelkerstatning designet for å møte de ernæringsmessige behov for spedbarn fra fødsel til 6 måneder. Den er laget med ingredienser av høy kvalitet og har Optipro, en unik blanding av protein, kalsium og omega-3 DHA som er skreddersydd for å støtte babyens vekst og utvikling.

En av hovedfordelene med Beba Optipro 1 er at den inneholder en unik kombinasjon av proteiner som delvis brytes ned, noe som gjør det lettere for babyen å fordøye. Dette bidrar til å redusere risikoen for kolikk, forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer som kan være vanlige hos spedbarn.

I tillegg til protein inneholder Beba Optipro 1 også kalsium og vitamin D, som er avgjørende for sterke bein og tenner. Den inneholder også omega-3 DHA, som støtter utviklingen av hjernen og øynene.

Beba Optipro 1 fra fødselen Ds 800 g kommer i en praktisk, gjenlukkbar boks, som gjør den enkel å lagre og transportere. Det er enkelt og raskt å tilberede, bare bland den nødvendige mengden formel med vann, rist godt og server. Den er også egnet for kombinasjonsfôring eller som eneste ernæringskilde.

Opsummert er Beba Optipro 1 fra fødselen Ds 800 g en førsteklasses morsmelkerstatning som gir viktig næring for babyens vekst og utvikling. Med Optipro-protein, kalsium og omega-3 DHA er den skreddersydd for å møte babyens behov fra fødsel til 6 måneder.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice