Beeovita
Beba Optipro HA 2 etter 6 måneder Ds 800 g
Beba Optipro HA 2 etter 6 måneder Ds 800 g

Beba Optipro HA 2 etter 6 måneder Ds 800 g

Beba Optipro HA 2 nach 6 Monaten Ds 800 g

  • 73.59 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 23.86 USD / -18%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør NESTLE SUISSE S.A.
  • Varenummer: 7212194
  • ATC-kode V06DF
  • EAN 7613036172974

Beskrivelse

Beba Optipro HA 2 etter 6 måneder Ds 800 g

Er du på jakt etter en melkeblanding av høy kvalitet som er spesielt utviklet for babyer etter 6 måneder? Se ikke lenger enn til Beba Optipro HA 2!

Denne melkeformelen er utviklet for å gi optimal næring til den voksende babyen din, og hjelpe dem til å utvikle og opprettholde sterke bein, et sunt immunsystem og generelt god helse. Den inneholder en unik blanding av essensielle næringsstoffer, inkludert jern, vitamin D og omega-3 fettsyrer, for å støtte babyens vekst og utvikling.

Beba Optipro HA 2 inneholder en hypoallergen proteinformel som er skånsom mot babyens fordøyelsessystem. Dette gjør den ideell for babyer som kan være følsomme eller allergiske overfor andre typer melkeblandinger.

Melkeblandingen er laget ved hjelp av Optipro, en avansert prosess som sikrer at hver dråpe melk gir den rette balansen av næringsstoffer for babyens behov. Den er lett å fordøye, har en jevn tekstur og gir en deilig smak som babyen din vil elske.

Med 800 g inneholder denne pakken nok formel til å holde babyen næret og vokse i en lengre periode. Emballasjen er designet med tanke på din bekvemmelighet, med et sikkert lokk som beskytter formelen mot forurensning og sikrer dens friskhet.

Beba Optipro HA 2 er det perfekte valget for foreldre som ønsker å gi babyene sine best mulig ernæring. Bestill din i dag og gi babyen din en sunn start på livet!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice