Beeovita
Flaem aerosol Pediatrico Lella la Coccinella F700
Flaem aerosol Pediatrico Lella la Coccinella F700

Flaem aerosol Pediatrico Lella la Coccinella F700

Flaem Aerosol Pediatrico Lella la Coccinella F700

  • 282.96 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 46.90 USD / -9%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør FONTE SA
  • Varenummer: 7138865
  • EAN 8018294008246

Beskrivelse

Flaem Aerosol Pediatrico Lella La Coccinella F700

Vi introduserer Flaem Aerosol Pediatrico Lella La Coccinella F700 – den perfekte måten å administrere medisiner til barn på! Den søte marihøne-formede designen vil garantert appellere til de små, og gjør det lettere å få dem til å ta medisinen.

Flam Aerosol Pediatrico Lella La Coccinella F700 er en kompakt og lett inhalator som er enkel å bruk og transport. Den bruker avansert stempelkompressorteknologi for å levere medisiner direkte til lungene, noe som sikrer maksimal effektivitet og effektivitet.

Enheten leveres med en pediatrisk maske, noe som gjør den egnet for barn i alle aldre. Masken er behagelig og lett å sette på, noe som sikrer at medisiner kan administreres uten å forårsake ubehag eller plager for barnet.

Med Flaem Aerosol Pediatrico Lella La Coccinella F700 er det ingen kompliserte prosedyrer eller tidkrevende forberedelser som kreves. Bare legg til medisinen, fest masken og slå på enheten. Aerosolen vil bli levert raskt og effektivt, slik at barnet kan puste lett og føle fordelene med medisinen sin uten forsinkelse.

Samlet sett er Flaem Aerosol Pediatrico Lella La Coccinella F700 et viktig verktøy for foreldre med små barn som trenger regelmessig medisinering. Dens søte design, brukervennlighet og effektive leveringssystem gjør den til det perfekte valget for enhver familie.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice