Beeovita
Veroval activity Bracelet
Veroval activity Bracelet

Veroval activity Bracelet

Veroval Aktivitätsarmband

  • 192.72 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 58.23 USD / -16%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 7131981
  • EAN 4052199272870

Beskrivelse

Veroval aktivitetsarmbånd

Veroval aktivitetsarmbånd er den perfekte følgesvennen for å hjelpe deg med å holde oversikt over dine daglige aktiviteter, overvåke helsen din og nå treningsmålene dine. Dette stilige armbåndet kommer med flere funksjoner for å hjelpe deg med å holde styr på dine daglige fysiske aktiviteter som å gå, løpe, sykle, svømme og mye mer.

Veroval Aktivitetsarmbånd har en pulsmåler som gir deg sanntidsinformasjon om pulsen din, slik at du kan spore kondisjonsnivået ditt og foreta nødvendige justeringer av din daglige treningsrutine. I tillegg har armbåndet en skritteller, avstandsmåler og kalorimåler, som hjelper deg med å holde oversikt over dine daglige aktiviteter og opprettholde en sunn livsstil.

Armbåndet er lett, komfortabelt og enkelt å ha på seg. OLED-skjermen lar deg sjekke aktivitetsfremgangen din, tid og hjertefrekvens med bare ett blikk. Du kan også koble den til smarttelefonen din via Bluetooth for å motta varsler, stille inn påminnelser og overvåke fremdriften din gjennom Veroval-appen.

Veroval Activity Armbånd er designet med den nyeste teknologien for å gi deg nøyaktig og pålitelig informasjon. Med den vanntette funksjonen kan du bruke den mens du svømmer eller gjør vannaktiviteter. Armbåndet kommer med et langvarig oppladbart batteri som varer i opptil 7 dager på en enkelt lading.

Hvis du ser etter en pålitelig og stilig aktivitetsmåler som kan hjelpe deg med å nå treningsmålene dine, så er Veroval Activity Armbånd det perfekte valget for deg. Med sine avanserte funksjoner, komfortable design og lange batterilevetid, er den den perfekte følgesvennen for å spore treningsfremgangen din og opprettholde en sunn livsstil.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice