Beeovita
Nuxe creme fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50 ml
Nuxe creme fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50 ml

Nuxe creme fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50 ml

Nuxe Creme Fraiche De Beauté Matifying Hydratant 48H 50 ml

  • 57.35 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 7128677
  • EAN 3264680012280

Beskrivelse

Nuxe Creme Fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50ml

Unngi deg den luksuriøse følelsen av Nuxe Creme Fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50ml, en spesialformulert krem ​​som nærer og fukter huden din i opptil 48 timer. Designet for å imøtekomme fet og kombinasjonshudtyper, holder denne kremen huden din fuktet hele dagen uten å tynge den ned.

Den lette, ikke-fettete formelen til Nuxe Creme Fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50ml sørger for at huden din holder seg frisk, glatt og matt hele dagen. Dens unike blanding av naturlige ingredienser, inkludert Salicornia og hvit mandel, sikrer dyp hydrering, og etterlater huden din myk og strålende. Tilsetningen av rispulver hjelper også med å absorbere overflødig olje, og holder huden matt og glansfri.

Denne kremen er perfekt for de som leter etter et hudpleieprodukt som holder huden deres matt og godt hydrert. Den er også fullpakket med kraftige antioksidanter, som hjelper til med å beskytte huden mot miljøskader, og etterlater huden ungdommelig strålende og glødende.

Nuxe Creme Fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50ml kommer i en 50ml tube, noe som gjør den praktisk og reisevennlig. Den er enkel å påføre, absorberer raskt og gir kontinuerlig fuktighet til huden din hele dagen. Så unn huden din den luksuriøse og nærende omsorgen den fortjener med Nuxe Creme Fraiche De Beauté Matifying Hydrating 48H 50ml, og nyt en jevn, matt og glødende hudfarge.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice