Beeovita

Tangled Chia seeds Btl 250 g

Rapunzel Chia Samen Btl 250 g

  • 15.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 6.35 USD / -23%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Tangled Chia frøpose 250 g

Våre Tangled Chia frø kommer fra Mexico og dyrkes bærekraftig med minimal intervensjon. Disse bittesmå frøene er fulle av næringsstoffer og har en mild, men nøtteaktig smak. Posen på 250 g er perfekt for de som ønsker et sunt tillegg til kostholdet.

  • Rik på omega-3-fettsyrer
  • Rik på fiber, protein og antioksidanter
  • Glutenfri og veganvennlig
  • Kan legges til smoothies, salater, bakevarer og mer

Chia frø har vært en hovednæring for azteker- og maya-sivilisasjonene i århundrer, og det er ingen overraskelse gitt deres mange helsefordeler. Omega-3 fettsyrer er avgjørende for hjernens helse og hjertehelsen. Fiberinnholdet hjelper til med å regulere fordøyelsen og holde deg mett i lengre perioder. I tillegg er de glutenfrie og veganervennlige, noe som gjør dem til et godt alternativ for de med kostholdsbegrensninger.

Våre Tangled Chia frø kommer i en hendig 250 g pose, perfekt for å legge til smoothies, salater, yoghurt eller bakevarer. Du kan også blande dem med vann for å lage en chiapudding, som er et flott alternativ for frokost eller mellommåltid. Den milde, nøtteaktige smaken gjør dem veldig allsidige og et flott tillegg til enhver rett.

Bestill din Tangled Chia frøpose 250 g i dag og begynn å nyte de utallige fordelene med disse fantastiske frøene!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice