Beeovita
Finito ant 400 ml
Finito ant 400 ml

Finito ant 400 ml

Finito Ameisenspray 400 ml

  • 15.24 USD

Utbeholdning
Cat. Z
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 30 ℃

Beskrivelse

Finito Ant 400 ml Produktbeskrivelse

Finito Ant 400 ml er en svært effektiv insektspray som er utviklet for å eliminere maur i og rundt hjemmet ditt. Med sin kraftige formel kan den drepe maur ved kontakt og beskytte hjemmet ditt mot fremtidige angrep. Dette produktet kommer i en praktisk 400 ml sprayboks som gjør det enkelt å påføre på alle berørte områder.

Funksjoner og fordeler

  • Hurtigvirkende formel som dreper maur ved kontakt
  • Gir langvarig beskyttelse mot fremtidige angrep
  • Enkel å bruke sprayboks for rask og praktisk påføring
  • Trygt for bruk i og rundt hjemmet ditt
  • Kan brukes både innendørs og utendørs

Hvordan bruke

For å bruke Finito Ant 400 ml, rist boksen godt før bruk. Pek deretter munnstykket mot det berørte området og spray til det er godt dekket. For best resultat anbefales det å påføre sprayen direkte på maurene og på deres inngangspunkter, som sprekker eller sprekker.

Forholdsregler

Som med alle insektmidler, er det viktig å ta forholdsregler når du bruker Finito Ant 400 ml. Hold sprayen utilgjengelig for barn og kjæledyr, og unngå kontakt med hud og øyne. Hvis sprayen kommer i kontakt med huden, vask det berørte området med såpe og vann. Hvis det kommer i kontakt med øynene, skyll dem umiddelbart med mye vann.

Samlet sett er Finito Ant 400 ml en svært effektiv insektspray som kan bidra til å eliminere maur i og rundt hjemmet ditt. Med sin hurtigvirkende formel og lett-å-bruke sprayboks, kan du raskt bli kvitt eventuelle maurangrep og hindre dem i å komme tilbake.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice