Beeovita
Avene Pédiatril krem ​​som inneholder Cold Cream 100 ml
Avene Pédiatril krem ​​som inneholder Cold Cream 100 ml

Avene Pédiatril krem ​​som inneholder Cold Cream 100 ml

Avène Pédiatril Creme mit Cold Cream 100 ml

  • 35.57 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Avene Pédiatril-krem som inneholder Cold Cream 100 ml

Avene Pédiatril-kremen som inneholder Cold Cream er en nærende og fuktighetsgivende krem ​​spesielt utviklet for babyer og barns sensitive og tørre hud. Den er beriket med Avene termisk kildevann, en naturlig ingrediens som beroliger og beroliger irritert og betent hud. Denne kremen bidrar til å fukte og beskytte babyer og barns hud mot miljøfaktorer som tøffe værforhold.

Denne kremen inneholder Cold Cream, en blanding av lipider som hjelper til med å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere, og forhindrer tørrhet og ytterligere fuktighetstap. Den er fri for parabener, dufter og konserveringsmidler, noe som gjør den egnet for selv den mest sensitive huden. Denne kremen er hypoallergen, ikke-komedogen, og har blitt testet under pediatrisk kontroll, for å sikre at den er skånsom mot babyens hud.

Denne Avene Pédiatril-kremen kan brukes daglig for å hydrere babyens hud og etterlate den. føles myk, smidig og sunn. Den er lett å påføre, glatt og ikke-fettete, noe som gjør den ideell for daglig bruk. Den kan påføres ansikt, kropp og hender, og gir allsidig beskyttelse. Dette produktet er perfekt for foreldre som ønsker å holde babyens hud sunn, smidig og silkemyk.

Nøkkelingredienser:

  • Avene termisk kildevann
  • Kald krem

Bruksanvisning:

Påfør kremen på babyens ansikt, kropp eller hender. Masser forsiktig for å hjelpe den å trekke inn i huden. Bruk daglig for best resultat.

Bestill Avene Pédiatril krem ​​med Cold Cream 100 ml i dag og gi babyens sensitive hud den milde omsorgen den fortjener.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice