Beeovita
TENA Flex Ultima S 20 pcs
TENA Flex Ultima S 20 pcs

TENA Flex Ultima S 20 pcs

TENA Flex Ultima S 20 Stk

  • 118.03 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 38.27 USD / -18%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Vi introduserer TENA Flex Ultima S, den ultimate inkontinensbeskyttelsesløsningen for personer med moderat til kraftig inkontinens. Dette produktet kommer i en pakke med 20 stykker, noe som gjør det til en langvarig og pålitelig løsning for daglig bruk.

TENA Flex Ultima S er et one-size-fits-alle-produkt som enkelt kan justeres for å passe brukerens form og størrelse. Den er designet for å brukes som vanlig undertøy, men med den ekstra beskyttelsen av en innebygd absorberende kjerne som kan inneholde opptil 2850 ml væske, noe som sikrer at brukeren holder seg tørr og komfortabel hele dagen.

Produktet har også en unik, patentert fiberteknologi som gir eksepsjonell absorpsjon og oppbevaring av fuktighet, og forhindrer lekkasjer og lukt. Materialene av høy kvalitet som brukes i produksjonen av TENA Flex Ultima S er skånsomme mot huden, reduserer risikoen for irritasjon og fremmer sunn hud.

TENA Flex Ultima S er enkel å skifte og kassere, med en enkel avrivbar sidesøm som muliggjør rask og hygienisk fjerning. Den er også miljøvennlig, med et pustende, fukttransporterende underlagsmateriale som fremmer luftsirkulasjonen, reduserer risikoen for hudirritasjon og fremmer komfort.

Enten du pleier noen med inkontinens eller håndterer det selv. , TENA Flex Ultima S er den ultimate inkontinensbeskyttelsesløsningen som kan hjelpe deg å opprettholde en aktiv og uavhengig livsstil. Bestill pakken med 20 stykker i dag og opplev den ultimate komforten og beskyttelsen som bare TENA Flex Ultima S kan tilby.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice