Beeovita
Hollister Adapt CeraRing 30x48mm oval convex 10 pcs
Hollister Adapt CeraRing 30x48mm oval convex 10 pcs

Hollister Adapt CeraRing 30x48mm oval convex 10 pcs

Hollister Adapt CeraRing 30x48mm konvex oval 10 Stk

  • 122.24 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Hollister Adapt CeraRing 30x48mm Oval Convex 10 stk

Hollister Adapt CeraRing er et stomiprodukt designet for personer som ønsker å forbedre stomiopplevelsen. Det er en hudbarriere som bidrar til å forhindre lekkasje forårsaket av bretter og folder rundt stomien. Dette bestemte produktet kommer i en oval form med konveksitet.

Størrelsen på produktet er 30x48 mm, og hver pakke inneholder 10 stykker. CeraRing er laget med ceramid, en naturlig komponent som bidrar til å gjenopprette hudbarrieren. Den bidrar til å gi en komfortabel passform samtidig som den forhindrer lekkasjer og beskytter huden rundt stomien.

Hollister Adapt CeraRing er enkel å bruke og fleksibel, og gir en komfortabel passform som tilpasser seg kroppens konturer. Den er også designet for å være enkel å fjerne og etterlater ingen rester på huden. Produktet er også egnet for personer med sensitiv hud og kan brukes med en rekke stomiposer og poser.

Hvis du ser etter et stomiprodukt som kan gi en komfortabel passform, forhindre lekkasjer og beskytte huden din, er Hollister Adapt CeraRing et utmerket valg. Kjøp din i dag og opplev fordelene med dette innovative produktet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice