Beeovita
Linola hånd Tb 75 ml
Linola hånd Tb 75 ml

Linola hånd Tb 75 ml

Linola Hand Tb 75 ml

  • 18.98 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.76 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør ALCINA AG
  • Varenummer: 6961835
  • EAN 4048882435622

Beskrivelse

Linola Hand Tb 75 ml

Linola Hand Tb 75 ml er en svært effektiv håndkrem designet for å beskytte og gi næring til tørr, sprukken og irritert hud. Den er formulert med naturlige vegetabilske oljer, som linolje, som bidrar til å regenerere hudens beskyttende barriere og forhindrer fuktighetstap. Denne kremen inneholder også sheasmør, som gir intens fuktighet til huden, og allantoin, som har en beroligende og beroligende effekt på huden.

Denne håndkremen er skånsom nok til daglig bruk og er ideell for mennesker med sensitiv hud. Den er fri for mineraloljer, silikonoljer og dufter, og den er dermatologisk testet for hudkompatibilitet. Linola Hand Tb 75 ml er også fri for konserveringsmidler som kan forårsake allergier og irritasjoner, noe som gjør den til et passende valg for brukere av alle hudtyper.

Kremen har en ikke-fettete, hurtigabsorberende formel som etterlater hendene føles myke og glatte uten å etterlate rester. Den er ideell for bruk på hender som ofte er utsatt for tøffe miljøforhold eller hyppig vask, da den hjelper til med å reparere og beskytte huden mot skade. Den kompakte størrelsen gjør den praktisk å ha med seg i en veske, lomme eller veske for påføring på farten.

Hvis du er ute etter en håndkrem av høy kvalitet som gir intensiv pleie og næring for tørre, irritert hud, Linola Hand Tb 75 ml er et utmerket valg. Dens rike formel og naturlige ingredienser bidrar til å holde hendene myke, glatte og sunne, uansett hvilke utfordringer de møter.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice