Beeovita
Aeroxon Swat
Aeroxon Swat

Aeroxon Swat

Aeroxon Fliegenklatsche

  • 2.73 USD

Utbeholdning
Cat. Z
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: A. MARCHON SA
  • Varenummer: 6955881
  • EAN 4027600500903

Beskrivelse

Aeroxon Swat:

Bli kvitt irriterende fluer og andre flygende insekter med Aeroxon Swat. Dette kraftige og effektive verktøyet er perfekt for bruk på kjøkkenet, hagen eller andre steder der flygende insekter er et problem. Laget av materialer av høy kvalitet, er Aeroxon Swat slitesterk og langvarig, noe som sikrer at du får best mulig verdi for pengene.

Aeroxon Swat er enkel å bruke og krever ingen spesielle ferdigheter eller opplæring. Bare sikt og svep for umiddelbare resultater. Swat har et komfortabelt, ergonomisk grep som gjør den enkel å håndtere, mens den lette designen gir rask og uanstrengt swatting. I tillegg er swat kompakt og bærbar, slik at du kan ta den med deg uansett hvor du går.

Aeroxon Swat er også miljøvennlig, siden den ikke krever bruk av sprøytemidler eller andre skadelige kjemikalier. Dette gjør det til en trygg og effektiv måte å holde hjemmet eller hagen fri for flygende insekter, uten å skade miljøet.

Så hvis du er lei av å la fluer og andre flygende insekter ødelegge dagen din, prøv Aeroxon Swat i dag og ta kontroll over rommet ditt. Bestill nå og si farvel til de irriterende feilene en gang for alle!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice