Beeovita
Nuxe Huile Prodigieuse Eller Visage / Corps / Cheveux 100 ml
Nuxe Huile Prodigieuse Eller Visage / Corps / Cheveux 100 ml

Nuxe Huile Prodigieuse Eller Visage / Corps / Cheveux 100 ml

Nuxe Huile Prodigieuse Or Visage / Corps / Cheveux 100 ml

  • 65.61 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 6959318
  • EAN 3264680009778

Beskrivelse

Nuxe Huile Prodigieuse eller Visage / Corps / Cheveux 100 ml

Opplev de mirakuløse fordelene med Nuxe Huile Prodigieuse Or. Dette unike produktet er designet for å gi næring og forbedre huden, håret og kroppen din med sin trio av naturlige botaniske oljer - søt mandel, macadamia og hasselnøtt. Denne overbærende oljen inneholder også glitrende mineralpartikler som gir en gylden glød, som lyser opp huden din med en strålende og lysende effekt.

Denne flerbruksoljen er perfekt egnet for bruk på både ansikt og kropp, og gir intens og langvarig fuktighet, og etterlater huden din myk, smidig og glatt. Den er også perfekt å bruke på håret for å hjelpe til med å reparere og gi næring til tørre og skadede hårstrå, for å gjenopprette helse og glans til lokkene dine.

Nuxe Huile Prodigieuse Or er perfekt for alle hud- og hårtyper, med sin milde og nærende formel. Enten du er ute etter å hydrere og berolige tørr, sensitiv hud, eller du ønsker å gi håret og kroppen litt glans, gir denne luksuriøse oljen den perfekte løsningen.

Produktet kommer i en 100 ml flaske som er kompakt og lett å bære, noe som gjør den ideell for reiser.

Gjør deg klar til å oppleve magien til Nuxe Huile Prodigieuse Eller og legg til et snev av glamour til din daglige rutine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice