Beeovita
Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g
Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g

Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g

Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g

  • 53.53 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. H
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 14.89 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør NU3 GMBH
  • Varenummer: 6806649
  • EAN 4260289448429

Beskrivelse

Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g

Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g er en deilig, naturlig drikk som er spesielt formulert for å gi viktige næringsstoffer og energi for å holde deg i gang hele dagen. Denne drinken er en perfekt blanding av naturlige ingredienser og essensielle vitaminer og mineraler som vil gi deg energien du trenger for å takle din travle hverdag.

Drikken inneholder et høyt proteininnhold, som vil hjelpe deg å holde deg mett og fornøyd i lengre perioder, og hjelper deg å unngå småspising med usunn mat. Vanilla Chai-smaken gir en deilig vri til drinken, og gir deg en rik, kremet smak som er perfekt for å unne deg en koselig kveldsdrink.

Dette produktet er perfekt for alle som ønsker å opprettholde en sunn livsstil og samtidig følge en travel timeplan. Den er egnet for vegetarianere og er fri for kunstige konserveringsmidler, smaker og farger. Hver pose gir 230 kalorier, noe som gjør den til et utmerket alternativ for alle som ønsker å opprettholde eller gå ned i vekt mens de fortsatt får i seg alle de essensielle næringsstoffene kroppen trenger.

Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g kommer i en praktisk, gjenlukkbar pose, noe som gjør det enkelt å ta den med deg uansett hvor du går. Bare bland den med vann eller melk for å lage en deilig, sunn drink når som helst og hvor som helst. Så hvorfor vente? Invester i helsen din i dag og prøv Beavita Vitalkost Plus Vanilla Chai Ds 572 g!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice