Beeovita

Abbott Medisense glucose & Ketone Control Solution 2 x 4 ml

Abbott Medisense Glucose & Ketone Kontrolllösung 2 x 4 ml

  • 51.26 CHF

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 14.26 CHF / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør ABBOTT AG
  • Varenummer: 6793711
  • EAN 93815801399

Beskrivelse

Abbott Medisense Glucose & Ketone Control Solution 2 x 4ml

Abbott Medisense Glucose & Ketone Control Solution 2 x 4ml er en pålitelig og presis kontrollløsning som sikrer nøyaktigheten til glukose- og ketonovervåkingsenhetene dine. Denne kontrollløsningen inneholder en kjent mengde glukose og keton som kan hjelpe deg å bekrefte at enheten din fungerer som den skal.

Når du overvåker glukose- og ketonnivåer, er nøyaktighet avgjørende. Disse målingene kan påvirke behandlingen av diabetes, ketogene dietter og andre metabolske forstyrrelser. Bruk av en kontrollløsning som Abbott Medisense Glucose & Ketone Control Solution kan gi deg trygghet om at enheten din fungerer etter hensikten.

Dette produktet inkluderer to 4 ml flasker med kontrollløsning som gir deg nok løsning for å utføre flere kontroller. Kontrollløsningen er kompatibel med Abbott Medisense glukose- og ketonovervåkingsenheter, og sikrer en sømløs integrasjon med enheten din.

Det er enkelt å bruke Abbott Medisense Glucose & Ketone Control Solution. Følg instruksjonene som følger med enheten for å utføre en test med kontrollløsningen i stedet for en blodprøve. Resultatene av testen vil indikere om enheten din fungerer nøyaktig eller om den krever kalibrering.

Samlet sett er Abbott Medisense Glucose & Ketone Control Solution et viktig element for alle som er avhengige av glukose- og ketonovervåkingsenheter . Dette produktet gir trygghet om at enheten din fungerer som den skal, og sparer deg for tid og penger ved å unngå unøyaktige avlesninger og feilbehandling.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice