Beeovita
Dragon Super Foods Chia seeds 500 g
Dragon Super Foods Chia seeds 500 g

Dragon Super Foods Chia seeds 500 g

Dragon Superfoods Chia Samen 500 g

  • 31.38 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 12.32 USD / -22%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Dragon Super Foods Chia Seeds 500g

Vi introduserer Dragon Super Foods Chia Seeds 500g - det perfekte supermattilskuddet til kostholdet ditt! Disse små sorte og hvite frøene har blitt dyrket i århundrer og er fullpakket med næringsstoffer og antioksidanter. Chiafrø er utrolig allsidige og kan enkelt inkorporeres i hverdagens måltider og snacks.

Hva er Chiafrø?

Chiafrø er de bittesmå svarte eller hvite frøene som kommer fra Salvia hispanica-planten. Denne planten er hjemmehørende i Mexico og Guatemala, hvor den har blitt brukt som mat- og medisinplante i århundrer. Chiafrø er en populær supermat på grunn av deres høye næringsinnhold. De er en stor kilde til sunne omega-3 fettsyrer, fiber, protein og ulike mineraler som kalsium og magnesium.

Hvorfor velge Dragon Super Foods Chiafrø?

Våre chiafrø er hentet fra leverandører av høyeste kvalitet og er pakket her i Storbritannia. Vi er stolte av å gi kundene våre supermat av best mulig kvalitet. Chiafrøene våre er ikke-GMO, glutenfrie og passer for veganere.

Hvordan bruke chiafrø

Chia frø er ekstremt allsidige og kan brukes på en rekke måter. De kan drysses på toppen av yoghurt, havregryn, frokostblandinger eller smoothieskåler som en smakfull og næringsrik topping. Chiafrø kan også legges til bakevarer for å øke næringsverdien. I tillegg kan de brukes som bindemiddel i veganske oppskrifter, for eksempel veganske burgere eller kjøttboller.

Fordeler med chiafrø

Å legge til chiafrø i kostholdet ditt kan ha mange helsemessige fordeler. Det høye fiberinnholdet i chiafrø kan bidra til å forbedre fordøyelsen og regulere blodsukkernivået. Omega-3-fettsyrene i chiafrø kan bidra til å redusere betennelse i kroppen, redusere risikoen for hjertesykdom og forbedre hjernens funksjon. Chiafrø inneholder også antioksidanter, som kan bidra til å beskytte mot skade fra frie radikaler.

Bestill Chiafrøene dine i dag

Bestill Dragon Super Foods Chiafrø 500 g i dag og begynn å høste helsemessige fordeler av denne fantastiske supermaten. Chiafrøene våre kommer i en gjenlukkbar pose for å sikre maksimal friskhet og lang levetid.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice