Beeovita
Ultra always binding Normal with wings 14 pcs
Ultra always binding Normal with wings 14 pcs

Ultra always binding Normal with wings 14 pcs

always Ultra Binde Normal mit Flügeln 14 Stk

  • 11.55 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Ultra Always Binding Normal med vinger 14 stk

Vi introduserer den nye Ultra Always Binding Normal with Wings, den perfekte løsningen for dine månedlige menstruasjonsbehov. Med sine avanserte funksjoner og nyskapende design, sikrer dette produktet maksimal beskyttelse og komfort, slik at du kan være trygg og bekymringsfri gjennom hele menstruasjonen.

Funksjoner

  • Ultraabsorberende kjerne: Den ultraabsorberende kjernen i denne puten gir overlegen beskyttelse mot lekkasjer og sikrer at du holder deg tørr og komfortabel lenger. Denne kjernen er designet for å låse inn fuktighet og forhindre lukt slik at du kan føle deg frisk og ren hele dagen.
  • Vinger: Vingene på denne puten gir ekstra beskyttelse og sikrer at den holder seg sikkert på plass. Vingene har en selvklebende bakside som fester seg til undertøyet og holder puten på plass selv under fysisk aktivitet.
  • Ultra-tynn design: Til tross for det høye absorpsjonsnivået, har denne puten en ultratynn design som gjør at den nesten ikke kan oppdages når den bæres. Du kan bruke den med selvtillit og unngå omfanget som andre bind kan forårsake.
  • Mykt materiale: Det øverste laget av denne puten er laget av et mykt materiale som er skånsomt mot huden din. Du vil ikke oppleve noen irritasjon eller ubehag selv om du bruker den i lengre perioder.
  • Individuelt pakket: Hver pute er individuelt pakket inn for enkel portabilitet og diskret avhending. Du kan bære den i vesken eller ryggsekken og bytte den når som helst og hvor som helst etter behov.

Hvorfor velge Ultra Always Binding Normal med vinger?

Hvis du ser etter en pålitelig menstruasjonspute som gir maksimal beskyttelse og komfort, er Ultra Always Binding Normal with Wings det perfekte produktet for deg. Den er fullpakket med funksjoner som gjør den enkel å bruke, svært absorberende og skånsom mot huden din. Dessuten er den designet for å holde seg på plass, slik at du kan utføre dine daglige aktiviteter uten å bekymre deg for lekkasjer.

Bestill din i dag og opplev selvtilliten og komforten som følger med å bruke Ultra Always Binding Normal with Wings!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice