Beeovita

Brava be modellert hudbeskyttelsesring pluss 18mm tykkelse 2,5mm 10 stk

Brava Modellierbarer Hautschutzring 18mm Plus Dicke 2.5mm 10 Stk

  • 92.11 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: COLOPLAST AG
  • Varenummer: 6684554
  • EAN 5708932016544
Beløp i en pakke. 10
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Stomitilbehør

Beskrivelse

Brava be modellert hudbeskyttelsesring pluss 18 mm tykkelse 2,5 mm 10 stk

Brava be modellerte hudbeskyttelsesring pluss er en av de mest effektive og pålitelige hudbeskyttelsesløsningene som er tilgjengelige på markedet. Det er et perfekt tilbehør for alle som bruker et stomiposesystem for blære- eller tarmbehandling.

Disse beskyttelsesringene er designet for å forhindre stomilekkasjer samtidig som de gir uovertruffen komfort. De er laget med en blanding av unike materialer som føles myke og skånsomme mot huden, men som likevel er tøffe nok til å gi utmerket beskyttelse mot lekkasjer og søl.

Brava be modellerte hudbeskyttelsesring pluss kommer i en pakke med 10 stk. Hver beskyttelsesring måler 18 mm i tykkelse og 2,5 mm i diameter, noe som gjør dem ideelle for alle typer stomiposesystemer. Ringene er enkle å påføre og fjerne, og de tilpasser seg kroppens konturer for en tettsittende og sikker passform.

Disse ringene er også designet med en selvklebende bakside, som bidrar til å sikre stomiposesystemet på plass ytterligere og redusere risikoen for lekkasjer. De er hypoallergene og lateksfrie, noe som gjør dem trygge for alle med sensitiv hud.

Hvis du leter etter en pålitelig og komfortabel hudbeskyttelsesløsning for stomien din, er Brava be-modellert hudbeskyttelsesring plus et utmerket valg. Bestill pakken med 10 i dag og nyt tryggheten som følger med å vite at du har den beste beskyttelsen tilgjengelig.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice