Beeovita

Incidin OxyFoam ready-surface disinfection 6 x 750 ml

Incidin OxyFoam gebrauchsfertige Flächendesinfektion 6 x 750 ml

  • 144.09 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 36.71 USD / -14%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør ECOLAB (SCHWEIZ) GMBH
  • Varenummer: 6599357
  • EAN 4028163082165

Beskrivelse

Incidin OxyFoam klar overflatedesinfeksjon 6 x 750 ml

Incidin OxyFoam Ready-Surface Desinfeksjon er en kraftig og effektiv løsning for å eliminere skadelige bakterier og virus. Denne desinfiserende formelen er spesialdesignet for å gi en rask, enkel og sikker metode for rengjøring og desinfisering av overflater, inkludert medisinsk utstyr, benkeplater, møbler og andre overflater som regelmessig kommer i kontakt med bakterier og bakterier.

Den bruksklare desinfeksjonsløsningen kommer i en praktisk sprayflaske som gjør den enkel å påføre og dreper bakterier og virus raskt og effektivt. I tillegg inneholder den en kraftig og aktiv ingrediens, hydrogenperoksid, som er kjent for sine kraftige desinfiserende egenskaper. Den unike oksyfoam-formelen sikrer at den desinfiserende virkningen er jevnt fordelt, og gir effektiv og langvarig beskyttelse mot et bredt spekter av bakterier og bakterier.

Incidin OxyFoam er et bakteriedrepende, soppdrepende og virusdrepende rengjøringsmiddel som er perfekt for bruk på sykehus, klinikker, sykehjem og andre helseinstitusjoner. Den er også egnet for bruk i matforedlingsanlegg, skoler, kontorer og andre offentlige områder hvor desinfisering er nødvendig. Med seks flasker på 750 ml hver, tilbyr denne desinfiserende formelen kostnadseffektiv beskyttelse mot spredning av infeksjoner og sykdommer i alle miljøer.

Samlet sett gir Incidin OxyFoam Ready-Surface Desinfeksjon en rask, enkel og effektiv måte å eliminere bakterier og bakterier fra overflater, noe som gir trygghet og sikrer sanitære forhold.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice