Beeovita

Hakle wet Pampering Cleanliness Refill 42 pcs

Hakle Feucht Verwöhnende Sauberkeit Refill 42 Stk

  • 13.81 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 6.75 USD / -28%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør KIMBERLY-CLARK GMBH
  • Varenummer: 6500086
  • EAN 5029053040196

Beskrivelse

Hakle wet Pampering Cleanliness Refill 42 stk

Hakle wet Pampering Cleanliness Refill-pakken inneholder 42 skånsomme rengjøringsservietter som er perfekte for å holde deg ren og frisk hele dagen. Disse forfriskende våtserviettene er laget av et mykt materiale av høy kvalitet som er skånsomt mot huden din, og de er fylt med en lett, forfriskende duft som vil gi deg en følelse av energi og oppfriskning.

Enten du er hjemme, på farten eller på ferie, er Hakle våt velvære renslighet Refill-pakken den perfekte måten å holde seg ren og uthvilt. Disse rengjøringsserviettene er flotte for å friske opp etter en treningsøkt, for å tørke bort svette og smuss på varme sommerdager, eller for å holde deg ren og komfortabel på reise.

Hver serviett er individuelt innpakket for enkelhets skyld, gjør dem enkle å ta med deg uansett hvor du går. Klutene er også hypoallergene og dermatologisk testet, noe som gjør dem trygge og behagelige å bruke på selv den mest sensitive huden.

I tillegg til å være skånsomme og effektive, er Hakle wet Pampering Cleanliness Refill-pakken også miljøvennlig. Klutene er 100 % biologisk nedbrytbare og laget av bærekraftige materialer, som hjelper deg med å redusere karbonavtrykket og beskytte planeten.

Bestill Hakle våt velvære renslighet Refill-pakke i dag og opplev den forfriskende, oppkvikkende rengjøringen som bare disse høykvalitets rengjøringsserviettene kan gi!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice