Beeovita

Nuxe Men Nuxellence 50 ml

Nuxe Men Nuxellence 50 ml

  • 67.15 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: NUXE SUISSE SA
  • Varenummer: 6512209
  • EAN 3264680008719

Beskrivelse

Nuxe Men Nuxellence 50 ml

Hvis du ser etter en multi-action anti-aldringsbehandling spesielt utviklet for menn, så er Nuxe Men Nuxellence 50 ml det perfekte valget for deg. Denne høyytende formelen er laget med kraftige ingredienser som bidrar til å gi næring og forynge huden, slik at den ser yngre og mer strålende ut enn noen gang før.

Nuxe Men Nuxellence er en ikke-fettete og lett ansiktskrem som raskt absorberes inn i huden. De aktive ingrediensene i denne formelen hjelper til med å jevne ut fine linjer og rynker, forbedre hudens fasthet og elastisitet, og gir en lysere og mer ungdommelig hudfarge. Den inneholder en eksklusiv blanding av eik og agnbøkekstrakter som jobber sammen for å gjenopprette hudens vitalitet og energi, og reduserer effekten av tretthet og miljøbelastning på huden.

Denne anti-aldringsbehandlingen er perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv og kombinasjonshud. Den er fri for parabener, syntetiske dufter og mineraloljer, noe som gjør den til et trygt og skånsomt produkt for huden din. 50 ml-krukken er kompakt og lett å ta med deg på farten, noe som gjør den til den perfekte reisefølget for alle dine hudpleiebehov.

Hvis du ønsker å oppnå et yngre utseende og sunnere hud, prøv Nuxe Men Nuxellence 50 ml i dag. Bestill din nå og opplev forskjellen den kan utgjøre i hudens helse og utseende.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice