Beeovita

Romulsin Duftspray hibiscus 5 x 200 ml

Romulsin Duftspray Hibiskus 5 x 200 ml

  • 67.96 USD

Utbeholdning
Cat. Z
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DIACOSA AG
  • Varenummer: 6437695
  • EAN

Beskrivelse

Romulsin Fragrance Spray Hibiscus 5 x 200 ml

Bring et snev av tropene til hjemmet ditt med denne forfriskende og herlige Romulsin Duftsprayen i Hibiscus-duft. Denne pakken kommer med 5 flasker som hver inneholder 200 ml duftspray.

Laget av Romulsin, et pålitelig merke innen hjemmedufter, er denne sprayen spesielt formulert for å gi en langvarig og konsistent duftopplevelse. Hibiscus-duften er en duftende blanding av søte og blomstertoner, perfekt for å friske opp oppholdsrommene dine og skape en beroligende, rolig atmosfære.

Sprayen er enkel å bruke og kan brukes på en rekke måter. Du kan sprøyte det på sengetøyet og gardinene for en forfriskende duft, bruke den i stua for en forfriskende aroma, eller til og med i bilen eller arbeidsplassen for å skape et avslappende miljø.

Denne duftsprayen er laget med ingredienser av høy kvalitet, og er trygg å bruke og allergenfri, noe som gjør den egnet for personer med sensitiv hud og allergier.

Romulsin Fragrance Spray Hibiscus 5 x 200 ml er et must for alle som ønsker å forbedre hjemmet sitt med en tropisk duft. Bestill nå og nyt den beroligende og forfriskende aromaen av hibiskus hjemme eller på arbeidsplassen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice