Beeovita

Romulsin Duftspray Viola 5 x 200 ml

Romulsin Duftspray Viola 5 x 200 ml

  • 67.96 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DIACOSA AG
  • Varenummer: 6437689
  • EAN

Beskrivelse

Romulsin Fragrance Spray Viola 5 x 200 ml

Vi introduserer Romulsin Fragrance Spray Viola, en luksuriøs og langvarig duft for de som ønsker å føle seg stilig og elegant gjennom dagen. Dette settet inkluderer fem 200 ml flasker med Viola-duften, noe som gjør det perfekt for de som ønsker å fylle opp favorittduften sin.

Romulsin Fragrance Spray Viola er en frisk og floral duft med toner av fioler, sjasmin og delikate roseblader. Den utsøkte duften gir en behagelig og forfriskende duft for å løfte humøret ditt og skape et langvarig inntrykk uansett hvor du går.

Hver spray er spesielt formulert for å holde seg frisk i en lengre periode og gi deg selvtillit til ansiktet dagen med letthet. Den er perfekt for daglig bruk, for både menn og kvinner, og passer for alle anledninger, enten for arbeid, reise eller fritid.

Den luksuriøse følelsen av Viola-duften kommer i en vakker og elegant sprayflaskedesign som er enkel å bruke og bære. Det er et utmerket gavealternativ for venner og familiemedlemmer som elsker å lukte godt og nyte et snev av luksus i hverdagen.

Opplev magien til Romulsin Fragrance Spray Viola og få settet ditt i dag. Nyt den fengslende aromaen som får frem din sanne essens, og la alle få vite at du har en god smak av dufter.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice