Beeovita
WC WC DUCK Active Einhänger Marine 40 g
WC WC DUCK Active Einhänger Marine 40 g

WC WC DUCK Active Einhänger Marine 40 g

WC-ENTE WC Active Einhänger Marine 40 g

  • 10.26 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 6419875
  • EAN 5000204814569

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g

WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g er den perfekte løsningen for å holde toalettet rent og friskt. Dette produktet er designet for å rengjøre og desinfisere toalettskålen din med hver spyling. Den unike opphengsdesignen lar deg henge den på kanten av toalettskålen din, og sikrer at den holder seg på plass og ikke løses opp for raskt.

Den aktive hengeren inneholder en kraftig bleke- og vaskemiddelformulering som hjelper til med å fjerne tøffe flekker og forhindre oppbygging av kalk. Denne formuleringen har også en aktiv ingrediens som eliminerer luktfremkallende bakterier, slik at toalettet ditt lukter friskt og rent.

WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g er enkel å bruke. Bare heng den på kanten av toalettskålen og la den gjøre jobben sin. Opphenget løses sakte opp ved hver spyling, og slipper rengjørings- og desinfeksjonsmidlene ut i vannet.

Dette produktet er egnet for bruk i alle typer toaletter, inkludert septiske systemer. Det er også trygt å bruke med rørleggerarbeid og vil ikke forårsake skade eller tilstopping.

WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g er tilgjengelig i en marin duft som vil la badet ditt lukte som en frisk havbris. Den kommer i en pakke med to, som sikrer at du har nok til å vare i flere uker.

Samlet sett er WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g et must for alle som ønsker å holde toalettskålen ren og frisk med minimal innsats. Dens unike design, kraftige formulering og langvarige effekt gjør den til en utmerket investering for rengjøringsbehovene dine på badet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice