Beeovita
Bioking Physalis (Andesbær) 100 g
Bioking Physalis (Andesbær) 100 g

Bioking Physalis (Andesbær) 100 g

BioKing Physalis (Andenbeeren) 100 g

  • 19.91 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. H
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 7.56 USD / -21%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør EBI VITAL
  • Varenummer: 6396476
  • EAN 7640143431908

Beskrivelse

Bioking Physalis (Andesbær) 100 g

Bioking Physalis (Andesbær) 100 g er en naturlig og økologisk tørket frukt, også kjent som gyldne bær. Disse bærene dyrkes i Andes-regionen i Sør-Amerika og har blitt brukt i århundrer for sine sterke medisinske egenskaper og antioksidantfordeler. De har en søt og syrlig smak, noe som gjør dem perfekte til både søte og salte retter.

Bioking Physalis (Andesbær) 100 g er laget av rene, organiske physalis-frukter, som er nøye håndplukket og soltørket for å bevare deres naturlige smaker og næringsstoffer. Disse bærene er fulle av vitaminer, mineraler og antioksidanter som bidrar til å styrke immunforsvaret ditt, fremme sunn fordøyelse og beskytte kroppen mot skadelige frie radikaler.

Dette produktet er fritt for kunstige farger, smaker og konserveringsmidler, noe som gjør det til et sunt snackalternativ for de som er helsebevisste. Bærene er glutenfrie, ikke-GMO, og passer for veganere og vegetarianere.

Bioking Physalis (Andesbær) 100 g kan spises alene som mellommåltid, tilsatt frokostblandinger, smoothies, salater og desserter. De kan også brukes i bakeoppskrifter som kaker, muffins og kjeks. Dens allsidighet og rikdom på næringsstoffer gjør den til et perfekt tillegg til enhver diett.

Bestill pakken din med Bioking Physalis (Andesbær) 100 g i dag og nyt fordelene med disse supermatbærene!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice