Beeovita

WERO SWISS Mix Universal binding 8cmx5m white sterile just 20 pieces

WERO SWISS Mix Universalbinde 8cmx5m weiss steril einfach 20 Stk

  • 133.59 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: SMEDICO AG
  • Varenummer: 6372234
  • EAN 7612141613051

Beskrivelse

WERO SWISS Mix Universal Binding - 8cmx5m White Sterile (pakke med 20)

WERO SWISS Mix Universal Binding er et viktig medisinsk tilbehør for alle helsepersonell. Den kommer i en pakke med 20 stk, som hver inneholder 8 cm x 5 m hvite sterile selvklebende bandasjer som er perfekte for å kle små til mellomstore sår og kutt.

Det som skiller WERO SWISS Mix Universal Binding fra andre selvklebende bandasjer på markedet er dens flerlagskonstruksjon. Denne unike designen sikrer maksimal absorpsjon og oppbevaring av kroppsvæsker, og holder såret tørt og rent. Den har også et sterkt klebemiddel som forblir på huden uten å forårsake irritasjon eller ubehag.

WERO SWISS Mix Universal Binding er laget av høykvalitets, hypoallergeniske materialer som er skånsomme mot huden. Dens pustende konstruksjon fremmer riktig luftstrøm rundt såret, og hjelper det til å gro raskere samtidig som det forhindrer infeksjoner og hudirritasjon.

Disse selvklebende bandasjene er egnet for bruk i en rekke medisinske omgivelser, inkludert sykehus, klinikker og hjem. De er allsidige og kan brukes på forskjellige deler av kroppen, takket være deres universelle størrelse og form.

Samlet sett er WERO SWISS Mix Universal Binding en pålitelig, praktisk og kostnadseffektiv løsning for sårforbinding og -pleie. Med sin overlegne kvalitet og ytelse sikrer den optimal helbredelse og beskyttelse for pasientene dine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice